Voimamies uhmaa painovoimaa – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuntosalifanaatikko Michael Tavernierin treeni saa muiden salilla käyvien suut loksahtamaan auki. Tavernier kertoo Barcroft TV -kanavan tekemällä videolla, että kuntosalilla käyminen on kuin syntymäpäivälahja, jonka mies saa päivittäin antaa itselleen.

Liikkumisen lahja onkin otettu kunnolla käyttöön ja Tavernierin treeni ottaa miehen lihaksista kaiken irti. 40-vuotias Lontoossa asuva Tavernier rakastaa kuntosalilla käymistä. Miehen treenaaminen poikkeaa kuitenkin melkolailla muiden saliohjelmista eikä moni pystyisikään suorittamaan miehen tekemiä liikkeitä.

Tavernier on kehittänyt oman uniikin urheilumuotonsa, johon hän on yhdistänyt erilaisia kehonpainoharjoitteita ja taistelulajeista tuttuja liikkeitä.

Videolla Tavernier näyttää, millaisia liikkeitä hänen kunto-ohjelmaansa kuuluu. Tavernier uhmaa painovoimaa erilaisilla liikkeillä ja pidoilla, joissa mies ottaa tangosta kiinni ja nostaa koko vartalonsa sivusuunnassa vahvan keskivartalon ja käsilihasten avulla hallittuun pitoon. Miehen treeniä sivusta katsoessa oma kuntosaliohjelma saattaa alkaa tuntumaan pelkältä puuhastelulta.