Cheekin uusi single kuunneltiin päivässä 255 000 kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräppäri Cheek julkaisi eilen uuden Alpha Omega -albuminsa. Levyn ensimmäinen single Sä huudat teki julkaisupäivänä uuden striimiennätyksen keräten yli 254.900 kuuntelua. Keskiviikkona julkaistu uusi single Sillat feat. Ilta on kautta aikojen Spotifyn toiseksi kuunnelluin kappale päivän striimeillä mitattuna.

Uusi albumi jaellaan poikkeuksellisesti Lehtipisteen kautta. Albumin voi ostaa perinteisten levyosastojen lisäksi esimerkiksi kioskeista ja päivittäistavarakauppojen kassoilta sekä lehtitelineistä. Lehtipiste on myös hoitanut levyn ennakkomyynnin levyä varten räätälöidyn verkkokaupan kautta.

Cheek kiertää viikonloppuna kolmella paikkakunnalla jakamassa nimikirjoituksia. Tänään hän vierailee Tampereella.