Helsingin Olympiastadionin penkit myydään – käy sahaamassa omasi irti

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin kaupunki tiedottaa Olympiastadionin remontoinnista. Samassa yhteydessä vaihdetaan 77 vuotta vanhat puupenkit uusiin. Helsingin kaupunki myy vanhoja penkkejä Lippupalvelun kautta ensi maanantaista alkaen. Puupenkkejä myydään 18 euron kappalehintaan ja isommista ostoeristä saa paljousalennuksen.

Puisten penkkien myyntituotot käytetään lyhentämättömänä uuden Olympiastadionin varustukseen. Kauppaan sisältyy ainoastaan penkin istuinosa, sillä niiden jalat on pultattu betoniin kiinni.

Penkkien myymisessä on kuitenkin yksi mutta: Ne pitää käydä sahaamassa itse irti. Ostamansa penkin voi käydä sahaamassa Penkkiurheiluviikkona 31.10.-8.11. Helsingin kaupunki haastaa kaikki penkkejä ostavat tahot ja henkilöt ideointitalkoisiin, ja istuinten uutta elämää voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #muistojenstadion.