Mies syntyi ilman käsiä ja jalkoja – elää silti mukavaa elämää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen Christian Arndt syntyi pelkän keskivartalon ja pään kanssa. Hänellä ei ollut käsiä tai jalkoja, ja elinajanodotekin oli todella lyhyt. Christianin äiti ei halunnut pitää lasta ja antoi hänet adoptoitavaksi, jolloin Christian sai Gisele Arndtista ja hänen miehestään rakastavat vanhemmat itselleen.

27-vuotias Christian tarvitsee jatkuvaa hoitamista, sillä hän ei pysty tekemään mitään yksin. Opiskelijana tällä hetkellä toimiva Christian kertookin, että ainut mihin hän pystyy itse, on ajatteleminen ja puhuminen.

Kaikkea muuta pojan täytyy aina pyytää, mutta pojan synnyttyä pelkän keskivartalon kanssa Christian on tottunut pyytämään asioita.

Christian on päättänyt elää elämänsä niin hyvin kuin vain voi. Hän on syntynyt vartaloon, joka ei pysty toimimaan ilman apua, mutta siitä huolimatta Christian yrittää nauttia jokaisesta päivästä. Gisele huolehtii päivittäin 20-kiloisen poikansa kaikista perustarpeista eikä ole sanojensa mukaan katunut hetkeäkään sitä, että adoptoi juuri Christianin.