Näin kiillotat puiset huonekalut ilman kemiallisia aineita

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhä useampi suosii luonnontuotteita kemikaalien ja kosmetiikkatuotteiden sijaan. Vuosituhansia ihmisten hyvinvoinnin apuna käytettyä oliiviöljyä hyödynnetään ruoan lisäksi myös kodin kunnossapidossa. Sen avulla voi esimerkiksi kiillottaa puisia huonekaluja.

Pure Wow esittelee vinkin, jonka avulla kodin puuesineet saavat uuden kiiltävän ilmeen. Kaada astiaan puoli desilitraa oliiviöljyä ja lorauta sekaan muutama tippa omenaviinietikkaa. Kasta rättiä seoksessa ja hankaa puisiin huonekaluihin.

Omenaviinietikka auttaa tahrojen poistamisessa ja oliiviöljy suojaa puun pintaa. Tämä kiillotuskeino on turvallisempi kuin vahvojen kemikaalien kanssa siivoaminen. Seosta suositellaan käytettäväksi etenkin lapsi- ja lemmikkieläinperheisiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat