Pikkupoika ratkaisi kaksi Rubikin kuutiota kerralla – käsillä ja jaloilla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori kiinalaispoika on saanut talenttiohjelman tuomarit hieraisemaan silmiään. Poika nimittäin ratkaisi tuomareiden edessä kaksi Rubikin kuutiota samanaikaisesti käyttäen käsiään ja jalkojaan.

Kouluikäisen pojan esitys televisio-ohjelmassa alkoi sillä, että hän ratkaisi Rubikin kuution tuomareiden silmien edessä muutamassa sekunnissa. Pojan temppu ei loppunut siihen, sillä seuraavaksi hän kertoi ratkaisevansa kaksi kuutiota.

Pienen pojan taitava temppu sai yleisön hurraamaan studiossa. Tuomarit hämmästelivät tempausta kovaan ääneen. On sanomattakin selvää, että temppu vaati rautaista keskittymistä. Etevällä tempullaan nuorukainen ansaitsi jatkopaikkansa suositussa talenttiohjelmassa.