Shakira ja Rovio yhteistyössä – näin poseerasi MIghty Eaglen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira perusti taannoin perheen yhdessä miehensä Gerard Piquen kanssa ja vetäytyi julkisuudesta. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt paluuta. Nyt Shakiralla on mielenkiintoinen Suomi-kytkös, sillä hän on yhteistyössä suomalaisen Rovion kanssa julkaisemassa uutta Love Rocks -peliä.

Mobiilissa seikkailupelissä on mukana Shakiran musiikkia. Latinotähti kertoo olleensa itse mukana projektissa alusta saakka.

– Työskenteleminen Rovion kanssa on ollut avartavaa ja hauskaa. Näin miten pelejä tehdään ja olin siinä itsekin mukana. Roviolla otettiin ajatukseni ja ehdotukseni hyvin vastaan, joten lopputulos on todellista yhteistyötä, Shakira kertoi Splash Newsille.

Splash, Rovio
Splash, Rovio