Täti haastoi 12-vuotiaan oikeuteen – poika tervehti liian voimakkaasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

54-vuotias Jennifer Connell on haastanut 12-vuotiaan sisarenpoikansa oikeuteen. Connell yrittää saada poikaa maksamaan hänelle korvauksia neljä vuotta sitten tapahtuneesta tapaturmasta, kun Connell oli murtanut ranteensa pojan juostessa innokkaasti tätinsä syliin.

Henkilöstöpäällikkönä työskentelevä Connell oli neljä vuotta sitten osallistunut sisarenpoikansa Sean Taralan syntymäpäiväjuhliin. Silloin kahdeksan vuotta täyttänyt Tarala oli mennyt innokkaasti tätiään vastaan ja hypännyt naisen syliin, jolloin täti oli murtanut ranteensa.

Connell kertoi ctpost-sivuston mukaan oikeudessa, että hänen elämänsä ei ole pojan syntymäpäivien jälkeen ollut enää entisensä. Ruuhkaisessa Manhattanissa asuminen on kipeän ranteen kanssa ollut naisen mukaan vaikeaa, ja kolmannessa kerroksessa sijaitsevaan asuntoon pääseminenkin on tuottanut kipua.

Syytteen mukaan kahdeksanvuotiaan pojan olisi pitänyt tietää paremmin eikä hänen olisi saanut tulla tervehtimään tätiään niin vauhdikkaasti. Connell yrittää saada 12-vuotiaalta Sean Taralalta 127.000 dollarin korvauksia kaiken kokemansa kärsimyksen ja kivun vuoksi.