Ivanka Trump kertoi odottavansa kolmatta lasta – pojan reaktiosta hitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ivanka Trump on bisnesnainen, kirjailija ja entinen malli. Kaikkien kiireiden lisäksi hän on myös kahden pienen lapsen äiti. Ivanka Trumpin ja Jared Kushnerin perhe on kuitenkin kasvamassa vielä kolmannella lapsella, jonka tulosta Ivanka ilmoitti hellyttävällä videolla.

33-vuotias Ivanka julkaisi Facebook-sivuillaan videon, jossa hän ilmoittaa suloisesti kahden lapsensa avulla odottavansa kolmatta lasta. Arabella-tytär kertoo olevansa ensimmäinen vauva ja Joseph-poika kertoo olevansa toinen, minkä jälkeen Ivanka nostaa kolmosta näyttävän kyltin vatsansa viereen ja kertoo siellä olevan vauva numero kolme.

Totuus kuullaan aina lasten suusta, ja niin kävi tälläkin kertaa. Ivanka kysyy videon loppupuolella Josephilta, että onko hän onnellinen tulevasta sisaruksestaan. Poika vastaa äitinsä esittämään kysymykseen hetkeäkään epäröimättä, että hän ei ole iloinen asiasta. Ivanka näyttää kuitenkin olevan onnellinen koko perheensä puolesta odottaessa kolmatta lastaan.

I have some very exciting news to share!! Check out this video and visit my site for the super sweet (and hilarious!) outtakes: http://bit.ly/1WkLPSe

Posted by Ivanka Trump on Thursday, September 24, 2015

Katso video tästä.