Nainen tunkeutui MMA-tähden kotiin – ulosti ympäriinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MMA-vapaaottelija Urijah Faber oli ollut kotonaan viettämässä iltaa ystäviensä kanssa, kun hänen talonsa etuoveen oli koputettu. Kun Faber oli mennyt avaamaan oven, tuntematon nainen oli rynnännyt ovesta sisään ja juossut suoraan vessaan. Nainen oli lukinnut vessan oven, jolloin Faber oli soittanut poliisit paikalle.

Urijah Faber kuvasi Snapchat-videoita omituisesta tilanteesta, kun poliisit tulivat avaamaan naisen lukitsemaa vessan ovea. Poliisit arvelevat videolla hajun perusteella naisen oksentaneen vessassa, mutta heidän kauhukseen vessasta paljastuikin jotain paljon pahempaa. Nainen oli ulostanut vessassa eikä ollut valitettavasti osunut vessanpöntölle asti.

Kun poliisit saavat viimein oven auki, heidän eteensä avautuu melko kuvottava näky. Nainen makaa vessan lattialla sammuneena housut nilkoissa. Ulostetta ja oksennusta on pitkin lattiaa ja vessan istuinta, mikä selittääkin voimakkaan taloon tulvivan tuoksun. Faber on ymmärtäenkin todella hämillään tilanteesta.