Topshopin siirtotatuoinneista kohu: Muistuttavat arpia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotijätti Topshop on aiheuttanut kohun kauppaamillaan siirtotatuoinneilla. Kultaiset arpi-tatuoinnit ovat saaneet ristiriitaisen vastaanoton. Vaikka kaikki siirtotatuoinnit on myyty loppuun, ovat ihmiset olleet arpi-aiheisista tatuoinneista tuohtuneita.

Kritisoijien mukaan Topshop yrittää tehdä itsetuhoisuuden fyysisistä seurauksista muotiasusteita. Heidän mukaansa arpien glamourisointi on väärin, sillä etenkin nuoret naiset saattavat alkaa ajatella, että arvet ovat muodikkaita.

Daily Mail -lehden mukaan siirtokuvat ovat osa Topshopin Self-Love-muotikampanjaa. Arpiaiheisten siirtotatuointien ideana oli muistuttaa, ettei olemassa ole virheettömiä ihmisiä, vaikka muotilehdet antavat niin ymmärtääkin. Arvet ja virheet ovat osa elämää, eikä niitä ole syytä peitellä. Kohusta huolimatta Topshop aikoo hankkia arpiaiheisia siirtotatuointeja lisää myytäväksi, sillä ne ovat osoittautuneet hittituotteeksi.