Tuhansia purkkapalloja järjestykseen – mykistävän upea lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift nauttii parhaillaan maineesta yhtenä tämän hetken suosituimmista poptähdistä. Taannoin laulajan muotokuva ikuistettiin maissipeltoon tehdyksi labyrintiksi Yhdysvaltojen Newadassa, ja nyt on vuorossa jo toinen erikoinen Taylor Swift -tribuutti vähän ajan sisään.

Ripley’s Believe It Or Not -lehti järjesti taannoin kilpailun, jossa ihmisiä pyydettiin tekemään taidetta arkipäiväisistä esineistä. Kilpailun voittajaksi selvisi taiteilija Rob Surette suurikokoisella Taylor Swift -muotokuvallaan.

Rob toteutti teoksensa kokonaan asettelemalla erivärisiä purkkapalloja maalauskankaalle tähden kasvokuvan muotoon. Muotokuvan valmistamiseen kului yhteensä 100 tuntia ja 17.625 purukumia. Rob Surette voitti poptähteä esittelevällä teoksellaan 2.000 dollarin rahapalkkion.