Ashley Hart bongattiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Jessica Hart teki läpimurtonsa vuoden 2009 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Tähti on sittemmin jatkanut menestyksekästä uraansa mallina, ja hän on ollut viime aikoina tuttu näky viihdeuutisissa. Nyt hänen pikkusiskonsa Ashley Hart on bongattu uimarannalla.

Melbournelainen Ashley Hart vietti viikonloppuna vapaa-aikaansa Sydneyn maineikkaan Bondi Beachin Icebergs Poolilla. Mukana oli myös aviomies Buck Palmer ja muutamia muita ystäviä.

Ashleyn isosisko Jessica Hart deittailee parhaillaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash