Britney Spearsin asu petti lavalla – yleisö hurrasi innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias poptähti Britney Spears on kokenut esiintyjä, mutta odottamattomat tilanteet pääsevät silti välillä yllättämään jopa hänet aika ajoin. Nyt erään yllättävän lisämausteen Las Vegasissa järjestettyyn konserttiin toi laulajan tiukan esiintymisasun avautuminen.

YouTube-videolla nähdään, miten paljastava ja tiukka asu lähtee avautumaan selkäpuolelta. Britney alkaa viittomaan tanssijoita hänen taakseen auttamaan ja laittamaan vetoketjua takaisin kiinni. Vetoketju meni avautuessaan ilmeisesti rikki, sillä tanssijat eivät saaneet asua kiinni vaan vetoketju sen kun jatkoi avautumistaan.

Yleisö alkoi hurraamaan huomatessaan, että Britneyn asu oli auennut selkäpuolelta takapuoleen saakka. Joka kerta kun Britney kääntyi ympäri yleisö reagoi näkemäänsä paljaaseen pintaan huutaen ja hurraten. Britney jatkoi asun pettämisestä huolimatta koreografiaa normaaliin tapaan, minkä vuoksi tanssijat joutuivat juoksemaan laulajan perässä yrittäessään vetoketjua kiinni.