DJ-tähti teljettiin häkkiin festareilla – järjestysmiehet eivät tunnistaneet esiintyjää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Festivaalialueelle löytyy paljon pyrkijöitä, jotka yrittävät tulla juhlimaan ilman lippua ja etsivät ilmaisen sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle. Isoissa tapahtumissa työntekijöiden voi olla vaikeaa tunnistaa kasvoilta kaikkia esiintyjiä, minkä vuoksi eräs DJ-tähti joutuikin vartijoiden kiinniottamaksi.

Evian Christ -niminen DJ-tuottaja on tehnyt musiikkia muun muassa Kanye Westille. Hän oli soittamassa Leeds Festival -tapahtumassa, jossa järjestysmiehet olivat luulleet miestä tunkeutujaksi ja laittaneet artistin kirjaimellisesti metallihäkin sisään.

Evian Christ oli saanut alueelle saapuessaan tarran, jossa luki hänen olevan artistin. Tarra ei kuitenkaan merkinnyt järjestysmiehille mitään, sillä heidän mukaansa Evian Christ olisi voinut löytää artistitarran mistä tahansa.

Evian Christ julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa hän on häkin sisällä. Hänen oli määrä soittaa seuraavaksi Reading -festivaaleilla, minkä vuoksi pahoittelikin etukäteen, että joutuu perumaan keikan ellei Leeds Festival vapauta häntä. Metro-lehti kertoo, että tapahtuma ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa, mutta artisti päästettiin lopulta häkistä.