Mitä ihmettä? Lindsay Lohan ehdolle presidentinvaaleissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Lindsay Lohan on ollut paljon uutisotsikoissa, mutta viime aikoina naisen uran sijaan uutisten painopiste onkin ollut Lohanin sekoileminen yöelämässä ja sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla vaihtelevia reaktioita on aiheuttanut naisen tekemä ilmoitus, jonka mukaan hän aikoo asettua ehdolle vuonna 2020 presidentinvaaleissa.

Lindsay Lohan on ilmoittanut Instagram-tililleen julkaisemassa kuvassa, että hän saattaa asettua ehdolle tulevissa presidentinvaaleissa. Ilmoituksen yhteydessä Lohan kiittää Kanye Westia ja Barack Obamaa siitä, että he inspiroivat muita ja kannustavat olemaan parempia ihmisiä.

Moni piti Lohanin ilmoitusta varmasti vitsinä, mutta naisen julkaistessa toisen kuvan samasta aiheesta alkoi kuitenkin näyttämään siltä, että hän olisikin tosissaan. Toisessa kuvassa Lohan on Kanye Westin kanssa ja kertoo, että presidenttinä hän huolehtisi ensitöikseen kaikista maailman lapsista, jotka kärsivät. Lohanin fanit jäävät odottamaan innoissaan, miten tämä uutinen etenee.