Metsästäjät ampuivat kaksi hirveä – tekivät karmaisevan virheen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko metsästäjiä oli lähtenyt seuraamaan vainun saanutta koiraa ja he olivat huomanneet edessään kaksi komeaa hirveä. Metsästäjät ampuivat epäröimättä näköpiirissään olleet eläimet ja riemuitsivat menestyksekkäästä metsästysretkestä. Sitten he huomasivat jotain erikoista.

Lähestyessään saalistaan metsästäjät törmäsivät aitaan. Pian he tajusivat, että ammutut hirvet olivat suuressa aitauksessa. The Local -lehden mukaan miehet olivat ampuneet Polar Park -eläintarhassa asuvat eläimet.

Norjassa Narvikin kaupungissa uutiset otettiin vastaan ristiriitaisin tuntemuksin. Eläintarhan johtaja Heinz Strathmann oli järkyttynyt kuullessaan onnettomuudesta. Viiden hirven sijaan eläintarhassa asuu nyt vain kolme hirveä.

Polar Park -eläintarhaan kuuluu suuri luonnonpuisto, jossa hirvet elävät suuressa aitauksessa mahdollisimman luonnollisissa olosuhteissa. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, minkälaisia seurauksia epäonnisille metsästäjille tapauksesta seurasi.