Nainen kuvasi raskautensa viikko viikolta – vangitseva lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisen naisen raskaus on yksilöllinen ja naisten kokemukset voivat erota hyvinkin paljon toisistaan. Joillain naisilla raskaus voi alkaa näkymään jo todella aikasessa vaiheessa kun taas toiset joutuvat odottamaan viimeisille kuukausille saakka ennen kuin vatsa alkaa kasvamaan.

Malli ja näyttelijä Farris Patton on kuvannut omasta odotusajastaan hauskan videon, jossa nainen mittaa oman vatsansa ympärysmitan joka viikko. Patton on hyvin hoikka, minkä vuoksi raskauden voisi kuvitella alkavan näkyä jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Patton ehti odottamaan viikolle 19 saakka ennen kuin ulkoisia muutoksia alkoi näkymään.

Patton on videota kuvatessaan halunnut nähdä vatsansa kasvavan ja odottanut muutoksia varmasti jo raskauden alkuvaiheessa. Pattonin vatsa alkoi kuitenkin vasta kunnolla kasvamaan viikon 19 jälkeen, jolloin muutokset olivatkin viikko viikolta melko suuria. Patton pääsi elämään suuren vatsan kanssa vasta raskautensa viimeiset viikot kun taas osa naisista kantaa valtavaa vatsaa yli puolet raskausajastaan.