Päiväkodin pihalle kuului musiikkia – hurjat bileet alkoivat välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat lapset reagoivat musiikkiin todella voimakkaasti jo pienenä ja vauvatkin innostuvat lähes aina kuullessaan erilaisia rytmejä. Lapset pystyvät pitämään hauskaa ja tanssimaan koska tahansa pelkän mehunkin voimalla, minkä eräs isä todisti jälleen laittaessaan nopeasti kunnon bileet pystyyn.

Eräs perheenisä oli menossa hakemaan tytärtään päivähoidosta. Hän näki lapset ulkona leikkimässä ja päätti antaa heille autostaan pienen ääninäytteen kääntämällä auton soittimen äänet täysille ja avaamalla auton ikkunat. Yksi lapsista reagoi musiikkiin heti nyökyttämällä päätään.

Muutaman sekuntin kuluttua yksi lapsi toisensa jälkeen innostui musiikista ja lopulta päiväkodin pihalla olikin jo kunnon juhlat käynnissä. Kaikki lapset tanssivat ulkona rytmin mukana ja nauttivat kuulemastaan. Isällä oli varmasti todella hauskaa seurata reaktiota sivusta, kun kaikki alkoivat lopulta hyppimään ja pomppimaan basson tahdissa.