Poikaystävä yllätti tyttöystävänsä kahdella koiralla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka ilta ennen kuin Becky menee nukkumaan hän katsoo Instagram-videoita kahdesta corgi-veljeksestä Ralphista ja Georgesta. Becky näyttää päivittäin koirien kuvia ja uusimpia videoita poikaystävälleen Coreylle, joka päätti eräänä päivänä yllättää Beckyn koirien tapaamisella.

Becky luuli, että hänet ja Corey oli pyydetty BuzzFeedin toimesta studioon keskustelemaan heidän ensitapaamisestaan. Corey oli kutsunut Beckyn ihasteleman perheen koirineen studioon eikä Becky voinut uskoa silmiään nähdessään viimein suloiset karvakuonot edessään.

Becky liikuttui nähdessään viimein Ralphin ja Georgen ja alkoi itkemään onnenkyyneleitä. Naisen reaktio näytti huvittavan perhettä, joka oli varmasti iloinen Beckyn puolesta huomatessaan, että heidän koiransa merkitsevät hänelle niin paljon. Koirat näyttivät nauttivan saamastaan huomiosta ja Corey taisi saada poikaystäväpisteet kotiin.