Kuva Facebookissa: Tampereen BASE-hyppääjä olikin Teräsmies!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella nähtiin lauantaina jälleen erikoistilanne, kun vuosi sitten avatun Torni-hotellin kattoravintolasta hypättiin jo toistamiseen laskuvarjolla. Vuosi sitten tehtiin ensimmäinen hyppy, jonka seurauksena terassi suljettiin kuukausiksi varotoimien lisäämiseksi.

Terassin reunoille asennetut vaijerit eivät kuitenkaan auttaneet, sillä lauantaina BASE-hyppääjä onnistui kiipeämään useita metrejä korkean lasiseinän yli ja hyppäämään alas. Useat mediat kertoivat heti tuoreeltaan, että kyseessä olisi ollut Hämähäkkimies, mutta tiedot on nyt kiistetty jyrkästi.

Facebookissa julkaistussa valokuvassa nähdään miten mies poseeraa vessan peilin edessä ilmeisesti juuri laskuvarjo selässään. Asu ei kuitenkaan ole Hämähäkkimiehen, vaan Teräsmiehen. Miehen julkaisemassa tiedotteessa ihmetellään silminnäkijöiden kykyä erottaa supersankarit toisistaan.

– S-ryhmän asettaman haasteen vastaanottanut Teräsmies on erityisen pettynyt silminnäkijöiden kyvystä erottaa meidät supersankarit toisistaan. Luulin, että 2010-luvulla kansalaiset erottaisivat supersankarit toisistaan. Haluankin peräänkuuluttaa Hämähäkkimiehen supersankariutta. Kykenetkö osoittamaan sen todeksi, vai ratsastatko vain muiden teoilla? Kumman supersankarin sinä näet kuvassa? päivityksessä todetaan.

Julkaisuvapaa hetiTiedote: Tampereen base-hyppääjä sittenkin teräsmiesHuhut Hämähäkkimiehestä ovat suuresti…

Posted by Antti Pendikainen on 18. lokakuuta 2015

Katso kuva tästä.