Daphne Joyn kurvit saavat huokaisemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti faninsa taannoin perin pohjin, kun hän paljasti olevansa toisenkin lapsen isä. Tuolloin Fifty julkaisi verkossa valokuvia salatusta yksivuotiaasta pojastaan Sire Jakcsonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti.

Eilen Daphne kuvattiin Miamissa, jossa hän asteli hotellinsa uima-altaalle valkoisissa bikineissä. Kohukaunottaren upea vartalo ei varmasti jäänyt keneltään paikallaolijalta huomaamatta.

Daphne Joy ja 50 Cent seurustelivat aikoinaan jonkin aikaa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash