Ahneella p**kainen loppu – korppikotka jumiutui sian peräaukkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs mies näki hyvin erikoisen näyn pihalla lähestyessään kuollutta eläimen raatoa. Pihalla oli kuollut villisika, joka makasi kyljellään maassa. Villisian kimppuun oli jo ehtinyt korppikotka, joka oli varmasti ajatellut nappaavansa itselleen helpon herkkuaterian.

Korppikotka löysi itsensä kuitenkin nopeasti hyvin tukalasta ja haisevasta tilanteesta. Mies on tullut lähemmäs kameran kanssa kuvaten, sillä hän näki, että korppikotkalle oli käynyt hieman nolo tilanne. Korppikotka rimpuili villisian peräpäässä, sillä sen pää oli jäänyt haaskan peräaukkoon kiinni. Korppikotka oli ilmeisesti työntänyt koko päänsä jostain syystä peräaukosta sisään, jolloin se oli jäänyt jumiin.

Mies ihmetteli tilannetta, kun hän huomasi lähistöltä löytyvän useampia kuolleita villisikoja, joista muut näyttivät olevan pieniä porsaita. Korppikotka oli ilmeisesti tullut herkuttelemaan valmiiksi katetusta juhla-ateriasta ja ajatellut aloittaa mureimmasta kinkusta.