Pojan matkapahoinvointi tarttui isään – muut nauroivat katketakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä saa oksennusrefleksin haistaessaan jotain pahaa. Monia jonkin ällöttävän pelkkä näkeminenkin alkaa jo yököttämään. Kaikkein voimakkaimmin hyvinvoivalla ihmisellä oksennusrefleksin saattaa laukaista kuitenkin se, kun hän näkee toisen ihmisen oksentavan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa etupenkillä istuva poika on alkanut voimaan pahoin autossa. Pojalle on annettu pieni pussi, johon hän oksentaa. Pojan oksentaminen on saanut kuitenkin yllättäin myös isän voimaan pahoin eikä isä näytä pystyvän estämään reaktiotaan.

Isää alkaa oksettamaan pojan oksentamisen katsominen. Isä yrittää pitää itsensä kasassa, mutta yskiminen ja oksentamisen estäminen näyttävät vievän häneltä paljon voimia. Äiti nauraa takapenkillä huvittuneena, kun isä huutaa poikaansa lopettamaan. Pahoinvoiva poikakin alkaa lopulta nauramaan isälleen, joka kakoo ja yskii voimakkaasti nähtyään poikansa oksentamassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.