Taaperolle tupakkaa ja olutta kotivideolla – sitten video päätyi poliisille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Facebookissa on äskettäin julkaistu video, jossa kaksi romanialaisturistia juottavat pienelle pojalle olutta ja tarjoavat hänelle savukkeita poltettavaksi. Espanjassa kuvattu video on saanut ihmiset raivostumaan sosiaalisessa mediassa.

Daily Mail -lehden mukaan videolla esiintyvien miehien joukossa oli myös lapsen isä. Videolla aikuiset miehet nauroivat taaperolle, joka yritti seurata vanhempiensa esimerkkiä. Espanjalaisviranomaiset ovat käynnistäneet asiasta poliisitutkinnan.

Poliisit aikovat etsiä videolla esiintyneet miehet käsiinsä. Vaikka video on poistettu Facebookista on se edelleen nähtävissä muun muassa Youtubessa.

Voisi luulla, että joku videon nähneistä tunnistaa miehet ja ilmiantaa heidät kauhistuttavasta teostaan. Ihmiset pelkäävät pienen lapsen hyvinvoinnin puolesta ja monet toivovat, että viranomaiset löytävät videolla esiintyneet romanialaismiehet mahdollisimman pian.