Talenttiesitys pieleen: Tanssija mursi nenänsä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisessä talenttiohjelmassa nähtiin kauhistuttava tilanne, kun esiintyjä löi kasvonsa lattiaan epäonnistuneen tanssiliikkeen seurauksena. So You Think You Can Dance -tanssiohjelman esiintyjä jatkoi tanssinsa loppuun ja sitten hän poistui lavalta verta vuotavana.

Tuomarit olivat sanattomia ja he huomasivat, että tanssija oli loukannut itsensä pahasti. Ekaterina Kondrashina juoksi lavan taakse, jossa hän sai ensiapua murtuneeseen nenäänsä. Tuomarit ja juontajat eivät tienneet, kuinka heidän olisi pitänyt reagoida tilanteeseen.

Daily Mail -lehden mukaan Ekaterina oli osallistunut talenttiohjelman alkukarsintoihin Gelendzhikissa. Videolta ei käy ilmi pääsikö tanssija jatkoon loukkaantumisesta huolimatta. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Kondrashinan esityksestä oli tullut mieleenpainuva vääristä syistä.