Varas vei pojan hoverboardin – ohikulkija antoi selkäsaunan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset reagoivat eri tavalla nähdessään jonkin yllättävän tilanteen. Osa voi pelästyä nähdessään esimerkiksi rikoksen ja lähteä tilanteesta pois kun taas osa voi jäädä kiinnostuneena katsomaan tekeekö kukaan asialle mitään.

Onneksi on olemassa myös ihmisiä, jotka alkavat asiaa sen enempää miettimättä toimimaan ja auttamaan muita. Erään moottoripyöräilijän kypäräkameraan tallentui tilanne, jossa eräs mies auttoi nuorta poikaa sankarin elkein.

Videolla näkyy, miten mies kävelee lapsen kanssa kadulla. Mies todistaa varkauden ja lähtee välittömästi varkaan perään. Nurkan takaa paikalle juoksee myös poika, jonka kimppuun mies oli käynyt.

Varas oli napannut pojan kädestä hoverboard-laudan ja lähtenyt juoksemaan sen kanssa. Varas ei osannut odottaa ohikulkijan puuttuvan tilanteeseen ja kaatui miehen saadessa hänet kiinni. Poika sai ohikulkijan avulla oman menopelinsä takaisin ja on varmasti hyvin kiitollinen siitä, että tuntematon mies uskalsi toimia ja auttaa häntä.