Unohda musta hampurilainen – McDonald’s lanseerasi harmaan burgerin!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Burger King -ravintolaketju lanseerasi taannoin halloween-hampurilaisen, jonka sämpylä on värjätty kokonaan mustaksi elintarvikevärin avulla. Nyt kilpaileva pikaruokaketju on iskenyt takaisin tuomalla markkinoille toisen erikoisen värisen hampurilaisen.

Burger King
Burger King
McDonalds
McDonalds

Kiinan McDonald’s -ravintoloissa tarjoillaan marraskuusta lähtien Modern China Burger -nimistä hampurilaista. Herkun erikoisuutena sen sämpylä on värjätty harmaaksi. Hampurilaista ei voi kuvailla erityisen houkuttelevan näköiseksi, eikä arvatenkaan ole herättänyt suurta innostusta sosiaalisessa mediassa.

Burger Kingin mustaan hampurilaiseen käytetyn elintarvikevärin tiedetään värjänneen monien asiakkaiden ulosteen vihreäksi. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aiheuttaako myös Kiinan McDonald’sin harmaa hampurilainen samankaltaisia yllätyksiä paikallisille herkuttelijoille.

Kuva, jonka trinh (@trinhnis) julkaisi