Osta lippu Victoria’s Secretin näytökseen – hinta 30 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman kuumimmat naiset kävelevät yleisön eteen 10. marraskuuta järjestettävässä Victoria’s Secretin muotinäytöksessä. Normaalisti muotijätin järjestämä show on tarkoitettu vain kutsuvieraille, mutta tänä vuonna on harvinaislaatuinen tilaisuus ostaa lippuja näytökseen.

Victoria’s Secret on pannnut myyntiin yhden lippuparin tämän vuoden muotinäytökseensä. Liput voi lunastaa itselleen 35 000 dollarin hintaan, eli reilulla 30.000 eurolla. Hintaan kuuluu paikka maailman suosituimmassa muotinäytöksessä sekä pääsy jatkobileisiin.

Victoria’s Secretin show järjestetään New York Cityssä, ja lavalle astelevat tutut enkelit aina Lily Aldridgestä Candice Swanepoeliin. Näytöksessä esiintyvät Rihanna, Selena Gomez ja The Weeknd. Myynnissä oleva VIP-lippu oikeuttaa erityiskohteluun muiden paikalle saapuvien kuuluisuuksien tavoin, Just Luxe uutisoi.