Hotellivieras järkyttyi: Vessanpöntössä mätäni jättimäinen rotta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Amerikassa matkailleen turistin loma sai karmivan käänteen, kun hän alkoi kuulla hotellin vessasta raapivaa ääntä. Vieras ilmoitti asiasta henkilökunnalle ja huoltomies soitettiin heti paikalle. Turisti epäili, että vessanpöntön putkissa oli jonkinlainen eläin.

Aavistus osoittautui oikeaksi, sillä pöntön oli tukkinut massiivinen rotta. Jyrsijä oli niin valtava, että se oli jäänyt jumiin putkistoon ja kuollut. Näky oli niin karmaiseva, että vieras nappasi rotasta kuvan. Daily Mail -lehden mukaan kuva on julkaistu Reddit-palvelussa.

Kuvan julkaissut henkilö ei ole kertonut, mistä hotellista oli kyse. Monet epäilevät, että tapaus on sattunut New Yorkissa, sillä siellä on raportoitu olevan paha rottaongelma. Toivottavasti hotellissa yöpynyt vieras vaati hyvitystä yöpymisestään, sillä rottan löytyminen viemäristä oli varmasti järkyttävä kokoemus.