95-vuotias radiossa: ”Olen yksinäinen, jokainen päivä on helvettiä” – sitten juontaja sai idean

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

95-vuotias Bill soitti BBC Radio Solent -kanavan radio-ohjelmaan, jota juonsi Alex Dyke. Herkistynyt Bill halusi soittaa ja kertoa, että hän on kovin yksinäinen kotonaan, koska hänen vaimonsa on joutunut muuttamaan vanhainkotiin. Radiokanava päätti yllättää vanhuksen ja kutsui Billin radioasemalle kylään.

Bill kertoi juontajalle, että hänen vaimonsa joutui sairaalaan sen jälkeen, kun hän kaatui pahasti. Sairaalasta vaimo oli viety suoraan vanhainkotiin, koska Bill ei enää olisi kyennyt pitämään hänestä huolta tai hoitamaan häntä.

Bill on tottunut olemaan vaimonsa kanssa päivittäin ja koki itsensä niin yksinäiseksi, että soitti ääni särkyen radio-ohjelmaan.

Dyke soitti Billille taksin, joka haki hänet radioasemalle kylään Dyken vieraaksi. Bill kertoi Dykelle liikuttuneena kuuntelevansa hänen ohjelmaansa joka päivä ja päätti soittaa hänelle heti, kun näki ohjelman puhelinnumeron. Bill pääsi viettämään mukavaa päivää juontajan kanssa ja piristyi yllätyksestä silminnähden.

Bill phoned BBC Radio Solent. He was upset, lonely and missing his wife.Alex decided to invite him in.We sent a cab to pick him up, have a listen to what happened next.

Posted by BBC Radio Solent on Wednesday, October 21, 2015

Katso video tästä.