Adele julkaisi uuden albuminsa nimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälistä menestystä niittänyt laulajatar Adele on valmistellut uutta albumiaan pitkään. Fanit ovat odottaneet todella kärsivällisesti jo vuosia saavansa kuulla uutta musiikkia Adelelta, joka on useista surullisista kappaleistaan tunnettu.

Pitkä odotus tullaan viimein palkitsemaan, mutta uusi materiaali onkin vanhasta poiketen hieman iloisempaa.

Adele on julkaissut omalla Twitter-tilillään faneilleen kirjeen, jossa hän kertoo uudesta tulevasta albumistaan. Albumi tulee olemaan naisen kolmas kokopitkä julkaisu, joka on nimetty vanhaa tuttua kaavaa noudattaen. Adelen ensimmäinen albumi oli neidon ikää mukaillen 19, toinen oli 21 ja uuden julkaisua odottavan albumin nimeksi Adele kertoo tulevan 25.

Adele on albumin nimestä poiketen jo 27-vuotias, mutta hän kertoo albumin nimen olevan 25 sen vuoksi, että silloin tapahtui käänne hänen elämässään. 25-niminen albumi kertoo naisen mukaan siitä, millainen hänestä on tullut hänen huomaamattaan. Hän kertoi edellisen albumin olleen erolevy, minkä jatkumona uusi albumi tulee olemaan sovintolevy.