Amanda Harkimo paljasti Martina ja hengenpelastajat -voittajan ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Amanda Harkimo nähdään parhaillaan Suomen televisiossa osallistumassa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjaan, josta on vielä useita jaksoja esittämättä. Äskettäin Amanda putosi kisasta, mutta tuoreimpien tietojen mukaan tulossa on odottamaton juonenkäänne.

HUOM! Artikkeli sisältää juonipaljastuksia. Älä lue tätä edemmäksi, jos haluat säilyttää jännityksen Martina ja hengenpelastajat -realitysarjan tulevista käänteistä.

Staran juuri saamien tietojen mukaan Amanda Harkimo tekee juonipaljastuksen Paratiisihotelli-ohjelman ruotsalaisessa versiossa, jossa hän on mukana yhtenä kilpailijana. Videoesittelyssään Amanda nimittäin kertoo kuka on ja mitä on aiemmin tehnyt, ja paljastaa samalla voittaneensa Viidakon tähtöset -kilpailun lisäksi myös Martina ja hengenpelastajat -kilpailun.

– Olin vuonna 2011 mukana Big Brotherissa 39 päivän ajan. Se ei mennyt kovin hyvin, enkä ollut siihen itse tyytyväinen. Vuonna 2014 olin mukana Viidakon tähtösissä ja äskettäin Hengenpelastajat-ohjelmassa, jotka molemmat voitin, Amanda kertoo ruotsalaisille.

Amandan paljastamat tiedot saavat tukea myös Martina ja hengenpelastajat -ohjelman julkisista ohjelmatiedoista, jotka vahvistavat ohjelmasta jo kertaalleen pudonneen Amandan tekevän paluun realitykilpailuun kahdeksannessa jaksossa. Lisäksi ohjelmatiedoista paljastuu, että Amanda on mukana myös toiseksi viimeisessä jaksossa.

– Karsinnassa yksi pudonnut kilpailija saa toisen mahdollisuuden, jaksosta 8/10 kerrotaan ohjelmatiedoissa.

– Amanda uhkuu voitontahtoa. Yksilökisassa voittaja saa suoraan paikan finaaliin, jaksosta 9/10 kerrotaan ohjelmatiedoissa.

Todennäköisesti videoesittelyä tehdessään Amanda Harkimo oletti suomalaisen realitysarjan olevan jo ohi siinä vaiheessa, kun Ruotsin Paratiisihotelli -realitysarjan esittelyvideot ja jaksot julkistetaan verkossa. Toisin kuitenkin kävi, sillä verkossa videot julkaistiin jo tällä viikolla.