Janet Jackson hyökkäsi fanejaan vastaan – sulkenut jopa Instagram-tilejä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moninkertainen Grammy–voittaja ja yli 160 miljoonaa albumia myynyt Janet Jackson on työstänyt uuden levyn seitsemän vuoden tauon jälkeen. Unbreakable-albumilta saatiin kesällä esimakua singlellä No Sleep. Nyt esiintymislavoille palannut Janet on yllättäen hyökännyt fanejaan vastaan.

Suosikkilaulaja on kieltänyt jyrkästi kuvaamisen Unbreakable-kiertueensa konserteissa, mutta luonnollisesti monet fanit ovat ottaneet kuvia keikoista välittääkseen iloisen tunnelman myös ystävilleen. Se oli kuitenkin liikaa Janetille, joka on nyt pannut lakimiehensä töihin.

ISINC / Splash News
ISINC / Splash News

Janetin lakimiehet ovat TMZ-julkaisun mukaan poistattaneet Instagramista runsaasti fanien siellä julkaisemia valokuvia ja videoita. Mikäli käyttäjä on julkaissut lisää konserttikuvia tai -videoita on Janet suljetuttanut käyttäjän koko profiilin. Fanit ovat saaneet sähköpostia ennen käyttäjätilien sulkemista.

Tapahtumasarja sai eilen odottamattoman käänteen, kun Instagram oli ensin myöntänyt käyttäjätilien poistamisen, mutta muutama tunti myöhemmin kiisti asian. Osa käyttäjätileistä on poistettu ilman varoitusta ja heti ensimmäisen kuvan poistamisen yhteydessä. Instagram väitti myöhemmin näiden poistamisen syyksi Janetin lakimiesten sijaan bugin Instagramin järjestelmässä. Poistettuja käyttäjätilejä ei ole kuitenkaan palautettu.

ISINC / Splash News
ISINC / Splash News
ISINC / Splash News
ISINC / Splash News