Kurpitsalyhtyjen askartelut pieleen – #pumpkinfail leviää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurpitsalyhtyjen kaivertaminen on taitolaji. Moni haluaa tehdä kurpitsasta perinteisen irvistävän lyhdyn, mutta toteutus saattaa olla ajatusta hankalampaa. Vaikka netti on täynnä kurpitsalyhtyjen kaivertamisohjeita, ei aina voi onnistua.

Näemme tästä todisteena Instagramissa julkaistuja kurpitsakuvia, joissa kaiverrusoperaatio on mennyt enemmän kuin pieleen. Kurpitsalyhdyt näyttävät nyrjähtäneiltä, räjähtäneiltä ja huvittavilta tekeleiltä. Osa lyhdyistä edes hädin tuskin pysyy pystyssä. Kuvia löytyy netistä #pumpkinfail-hashtagilla.

Kurpitsalyhdyt olivat alunperin nauriita, jotka kertoivat perimätiedon mukaan elämän ja kuoleman rajamaille jääneestä irlantilaisjuoposta. Mies oli tehnyt Saatanan heittämästä hiilestä ja nauriista lyhdyn, jonka valossa hän etsii edelleenkin lepopaikkaa itselleen.

Kuva, jonka @kgwnews julkaisi