Naapurisopua parhaimmillaan – rakensivat talojen väliin pubin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi pariskuntaa tutustuivat toisiinsa asuessaan naapureina Willenhallissa. Naapurit tulivat niin hyvin toimeen keskenään, että he päättivät rakentaa omakotitalojensa väliin pienen pubin, jossa he voivat nauttia kotitekoisia oluita, siidereitä ja viinejä.

Rob ja Helen valmistavat kotonaan omia alkoholijuomia ja he ovat tehneet jo vuosia erilaisia viinejä, oluita, lagereita ja siidereitä. He ovat nauttineet juomista naapureidensa Kelvinin ja Samanthan kanssa, mutta pariskunnat kyllästyivät lopulta kuistilla istumiseen. He saivat idean pubista, jonka he rakentaisivat talojensa väliin, ja ryhtyivät keväällä tuumasta toimeen idean toteuttamisessa.

Australialaiseen tyyliin sisustettu pubi tuli maksamaan Daily Mail -lehden mukaan pariskunnille yhteensä vain 80 puntaa, koska he rakensivat sen vähitellen löytämistään kierrätysmateriaaleista.

Pubissa on neljälle hengelle riittävästi tilaa, ja sekaan mahtuisi vielä muutama vierailijakin sillä istumapaikkoja pubissa on yhteensä kahdeksan. Moni naapuri katseleekin varmasti talojen väliin noussutta idyllistä pubia kiinnostuneena, joten kylään haluavista vieraista ei luulisi olevan pulaa.