Nainen sai sairaalasta heliumpallon vuonna 1995 – edelleen kuin uusi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mary Wallace joutui vuonna 1995 lonkkaleikkaukseen Kirkcaldy’s Victorian sairaalaan. Hänen vanhin tytär Michelle toi leikkauksesta parantuvalle naiselle nallen näköisen heliumpallon ”Parane pian” -tervehdyksenä. Pallo on edelleen tallessa.

Britanniassa asuva Maru Wallace pääsi sairaalasta kymmenen päivää leikkauksen jälkeen, ja otti nallepallon mukaansa. Normaalisti vappupallojen näköiset heliumpallot säilyvät hyvinä päiviä, korkeintaan viikkoja. Maryn heliumpallo on edelleen täynnä ja se leijuu naisen kotona 20 vuoden jälkeen. Pallo on osa naisen perhettä, ja se on ilmeisesti valittu Skotlannin laadukkaimmaksi heliumpalloksi.

– Murtuisin, jos pallolle tapahtuisi jotain. En ota riskiä, että nalle leijuisi pois kotoani. Se on osa perhettäni, 64-vuotias Mary kertoo Daily Recordille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat