Lastenjuhlille karu päätös: Perheenäidit alkoivat tapella!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lasten syntymäpäiväjuhlat seikkailupuistossa saivat ikävän käänteen, kun osa vieraista alkoi tapella keskenään. Toisin kuin voisi luulla, tappelupukarit eivät olleet pieniä lapsia vaan aikuisia naisia.

Perheenäitien erimielisyydet äityivät pian väkivaltaiseksi tappeluksi, jossa oli mukana useita osapuolia. Hurja tilanne on tallentunut seikkailupuiston valvontakameraan. Video osoittaa, että naiset kävivät kiinni toistensa kurkkuihin ja repivät toisiaan hiuksista ja vaatteista.

Lapset pelästyivät tilannetta ja osa heistä pakeni kiipeilytelineeseen turvaan. Daily Mail -lehden mukaan videon alkuperä ei ole vielä selvinnyt, mutta tilanteen epäillään tapahtuneen Itä-Euroopassa. Vaikuttaisi siltä, että lapset olivat näiden juhlien hyväkäytöksisimmät vieraat.