Matkustelevan lapsiperheen unelma: Rattaat ”taskukokoon” sekunneissa

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Matkusteleville perheille suunnatut GB Pockit Stroller -rattaat ovat rikkoneet äskettäin maailmanennätyksen. Innovatiiviset lastenrattaat nimittäin menevät ennätysnopeasti kasaan ja taitetut rattaat ovat kaiken lisäksi ennätyspienessä koossa.

GB Pockit Stroller -rattaat helpottavat suuresti pienten lasten vanhempia, jotka matkustelevat paljon. Lentokentällä rattaat saa kasaan hetkellä, jolloin perheenjäsenet nousevat koneeseen. Rattaat menevät niin pieneen kokoon, että ne on helppo sijoittaa pieneenkin säilytystilaan matkan ajaksi.

Yhdysvaltalaismies on hehkuttanut uutuusrattaita The Baby Guy NYC -blogissaan. Isän mielestä rattaat soveltuvat erinomaisesti suurkaupungissa liikkumiseen. Mies julkaisi rattaista esittelyvideon blogissaan ja sitä on katsottu yli seitsemän miljoonaa kertaa. GB Pockit Stroller -rattaat ovat kiinalaisvalmistaja GoodBabyn ja saksalaisen lastenhoitotarvikeyritys Cybexin yhteistyön tulos.