Twitter-kanava arvosteli voileivät ja haukkui tekijät – suosio oli liikaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa mitä erikoisemmista ja turhemmista asioista voi tulla nopeasti isoja ilmiöitä. Mikä tahansa viihdyttävä saa ihmiset monesti mielenkiinnosta seuraamaan muita ihmisiä, jotka onnistuvat huvittamaan heitä. Voileipiä arvostellut Finn Mciver nousi yllättävään Twitter-suosioon.

Eilen yllättäen toimintansa lopettanut Rate My Toast -niminen Twitter-kanava arvosteli ihmisten voileipiä ja nousi suureksi nettihitiksi. Ihmiset lähettivät kanavan Finn Mciverille kuvia omista paahtoleivistään ja hän arvosteli ne sanoja säästelemättä.

Mciver yltyi välillä myös kehumaan joidenkin onnekkaiden tekemiä välipalaleipiä, mutta useimmat odottivat innoissaan nimenomaan kekseliäitä solvauksia. Paahtoleipien arvostelija julkaisi kuvat ja tekstit omalla tilillään. Nyt tili on kuitenkin poistunut käytöstä noustuaan sitä ennen lähes kulttimaineeseen. Fanit toivovat, että Mciver palaisi pian arvostelemaan leipiä ja tekijöitä.