Call of Duty: Black Ops saa jatkoa – trailer julkaistiin verkossa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Call of Duty -sarjan ensimmäiset pelit sijoittuivat 2. maailmansotaan, mutta sarjan tuoreimmissa osissa kamppaillaan jo tulevaisuuden sotakentillä. Nyt yksi Call of Dutyn spinoff-pelisarjoista on saamassa kolmannen osansa.

Call of Duty: Black Ops III sijoittuu vuoteen 2065, jolloin robotit ja supersotilaat ovat teknologian kehityksen myötä arkipäivää sotatantereilla. Peliin päästään tutustumaan tuoreen trailerin muodossa. Esimakua saadaan myös muun muassa tuoreimmasta zombie-kampanjasta.

Call of Duty: Black Ops III:n äännäyttelijöinä kuullaan muun muassa Kylmä rinki ja Kova laki -sarjoista tuttua Christopher Melonia sekä Battlestar Galactica -sarjan Katee Sackhoffia. Peli julkaistaan Windowsille, Playstation 3 ja 4 sekä Xbox 360 ja Xbox One -konsoleille 6. marraskuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat