Call of Duty: Black Ops saa jatkoa – trailer julkaistiin verkossa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Call of Duty -sarjan ensimmäiset pelit sijoittuivat 2. maailmansotaan, mutta sarjan tuoreimmissa osissa kamppaillaan jo tulevaisuuden sotakentillä. Nyt yksi Call of Dutyn spinoff-pelisarjoista on saamassa kolmannen osansa.

Call of Duty: Black Ops III sijoittuu vuoteen 2065, jolloin robotit ja supersotilaat ovat teknologian kehityksen myötä arkipäivää sotatantereilla. Peliin päästään tutustumaan tuoreen trailerin muodossa. Esimakua saadaan myös muun muassa tuoreimmasta zombie-kampanjasta.

Call of Duty: Black Ops III:n äännäyttelijöinä kuullaan muun muassa Kylmä rinki ja Kova laki -sarjoista tuttua Christopher Melonia sekä Battlestar Galactica -sarjan Katee Sackhoffia. Peli julkaistaan Windowsille, Playstation 3 ja 4 sekä Xbox 360 ja Xbox One -konsoleille 6. marraskuuta.