Suomalaisyhtye loisti Italiassa – kuvakooste Stratovariuksen konsertista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historian menestyneimpiin lukeutuva metalliyhtye Stratovarius on kiertänyt kotimaan keikkalavojen lisäksi aktiivisesti myös maailmalla, sillä yhtyeellä on valtava määrä faneja niin Euroopassa kuin muillakin mantereilla. Keskiviikkona Stratovarius nousi kiertueellaan lavalle Italiassa, ja Stara julkaisee nyt konsertista kuvakoosteen.

Timo Kotipelto yhtyeineen loisti keikalla, joka nähtiin Trezzo Sull’Addassa sijaitsevalla Live Clubilla Milanon ja Bergamon välimaastossa. Yhtyeen lämmittelijöinä nähtiin Divine Ascension ja Glory Hammer. Seuraavaksi Stratovarius suuntaa Espanjaan, jossa yhtye nousee tänään lavalle Bilbaossa, huomenna Madridissa ja ylihuomenna Sevillassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash