Perunalastujen uutuus ihmetyttää – prosecco ja seljankukka!

Ruoka · Annukka Heikkilä

Perunalastuja löytyy nykyään todella moneen eri makuun. Suosittuja makuja ovat pelkkä suola, barbeque, kermaviili ja valkosipuli sekä suosiotaan hitaasti ja varmasti nostava viinietikka. Perunalastuja valmistavat yritykset yrittävät jatkuvasti keksiä uusia ja mielenkiintoisia makuja kestosuosikkien rinnalle, mihin myös Tesco-kauppaketju on lähtenyt mukaan.

Tesco-kauppaketjuilla on oma Tesco Finest -tuotemerkki, jonka alla on erilaisia ylellisinä tuotteina markkinoituja elintarvikkeita. Yksi Tesco Finest -merkin uutuuksista on perunalastut, jotka ovat aiheuttaneet Mirror-lehden mukaan asiakkaissa suurta ihmetystä. Uusi perunalastumaku on nimeltään Prosecco & Elderberry Crisps.

Tesco Finest on maustanut uudet perunalastunsa seljankukalla ja proseccolla, ja yrittää käyttää myyntivalttinaan ylellisyyttä ja perunalastujen ainutlaatuisuutta. Perunalastuista sanotaan pakkauksessa, että niissä on makea ja hienovarainen seljankukan tuoksu ja juhlava Proseccon poreilevuus. Eräs asiakas kommentoi lastuja Twitter-tilillään ja pyysi Tescoa menemään kotiinsa, koska se on selvästikin humalassa.