Vaimo lähti Teneriffalle – mies remontoi sillä välin kotiin upean yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kentissä asuva mies lähetti vaimonsa ja poikansa yllätyslomalle Teneriffalle. Mies ei ostanut matkaa hyvää hyvyyttään vaan hänellä oli myös omia taka-ajatuksia sen suhteen, miten hän tulisi viettämään oman aikansa perheen ollessa poissa kotoa.

Mies alkoi viikon aikana muuntamaan taloaan suureksi akvaarioksi. Kalafanaatikko Martin Lakin oli aina haaveillut isosta akvaariosta ja päättänyt viimein toteuttaa oman unelmansa. Hän halusi rakentaa niin suuren akvaarion, että hänen poikansakin mahtuisi siinä uimaan.

Lakin oli ajatellut 5.000-litraisen akvaarion olevan mukava yllätys perheelle, mutta akvaarion rakentamiseen vaadittu remontti veikin hieman kauemman aikaa kuin yhden viikon.

Akvaario ei valmistunut viikossa, minkä vuoksi äiti ja poika palasivat lomalta kotiin, joka oli täysin riekaleina. Perhe joutui akvaarion rakentamisen ajaksi muuttamaan isoäidin luo ja asuivat talostaan evakossa puoli vuotta ennen kuin akvaario oli valmis.

Vaimo on Daily Mail -lehden mukaan leppynyt miehelle ja onnellinen, että he pääsivät viimein muuttamaan takaisin kotiinsa. Akvaario tuli lopulta maksamaan perheelle noin 205.000 euroa, mutta kaupanpäällisenä he saivat vaimon mukaan vielä koko talon valtaavan pahan hajun.