Stara akvaario

Viihdeuutiset

Poika joutui hyvästelemään kalan – hellyttävä hetki videolle

Pienet akvaariokalat ovat monien lasten ensimmäisiä lemmikkejä. Kalojen elinikä ei kuitenkaan ole kovin suuri, minkä lisäksi ne voivat menehtyä eri syistä hyvinkin äkillisesti. Nyt videolla nähdään surullinen hetki kun pikkupoika joutui hyvästelemään lemmikkikalansa.

Dee Griffin on julkaissut Facebook-sivuilleen hellyttävän videon pojastaan, joka joutui huuhtomaan kuolleen kalansa vessanpöntöstä alas. Poika on itkuinen ja suree kuollutta Cupid-nimistä kalaansa, jonka se joutuu nyt hyvästelemään.

Lemmikin menettäminen on aina surullista, minkä poikakin joutuu jo nyt oppimaan kantapään kautta. Hän yrittää optimistisena tarkastella vesilasissa kelluvaa Cupidia jos se kuitenkin vielä liikkuisi. Lopulta pojan on pudotettava kala vessanpönttöön ja huuhdottava se kalojen taivaaseen.

BREAKING NEWS: The fish named "Cupid" is gone. He lasted nearly a month. Tonight, Pierce gives an emotional send off, down the drain, to his friend with fins. 🐟 😢😂#BetaFishCouldntHandleAlphaBoy #FishFuneral#SadButFunny#TriedToBlockTheToilet#ToughLoveLessonOnTheCycleOfLife#HesInGoodHandsWithJesusAndGranddaddy #PierceOverfedHimByAccident

Publié par Dee Griffin sur samedi 14 janvier 2017

Viihdeuutiset

Vaimo lähti Teneriffalle – mies remontoi sillä välin kotiin upean yllätyksen

Kentissä asuva mies lähetti vaimonsa ja poikansa yllätyslomalle Teneriffalle. Mies ei ostanut matkaa hyvää hyvyyttään vaan hänellä oli myös omia taka-ajatuksia sen suhteen, miten hän tulisi viettämään oman aikansa perheen ollessa poissa kotoa.

Mies alkoi viikon aikana muuntamaan taloaan suureksi akvaarioksi. Kalafanaatikko Martin Lakin oli aina haaveillut isosta akvaariosta ja päättänyt viimein toteuttaa oman unelmansa. Hän halusi rakentaa niin suuren akvaarion, että hänen poikansakin mahtuisi siinä uimaan.

Lakin oli ajatellut 5.000-litraisen akvaarion olevan mukava yllätys perheelle, mutta akvaarion rakentamiseen vaadittu remontti veikin hieman kauemman aikaa kuin yhden viikon.

Akvaario ei valmistunut viikossa, minkä vuoksi äiti ja poika palasivat lomalta kotiin, joka oli täysin riekaleina. Perhe joutui akvaarion rakentamisen ajaksi muuttamaan isoäidin luo ja asuivat talostaan evakossa puoli vuotta ennen kuin akvaario oli valmis.

Vaimo on Daily Mail -lehden mukaan leppynyt miehelle ja onnellinen, että he pääsivät viimein muuttamaan takaisin kotiinsa. Akvaario tuli lopulta maksamaan perheelle noin 205.000 euroa, mutta kaupanpäällisenä he saivat vaimon mukaan vielä koko talon valtaavan pahan hajun.

Viihdeuutiset

Kiusatulle meriahvenelle tehtiin silmäleikkaus

Vancouverin merimaailma on osoittanut ilmiömäisellä tavalla omistautumisensa mereneläviensä hyvinvointia kohtaan. Vancouver Aquarium nimittäin suoritti yhdelle meriahvenelleen leikkauksen, jossa kalalle operoitiin lasisilmä menetetyn silmän tilalle.

Merimaailman työntekijät olivat havainneet, että silmänsä menettänyt meriahven oli ajautunut muiden kalojen epäsuosioon ja fyysisen kiusaamisen kohteeksi. Työntekijät olivat sitä mieltä, että ahvenen ”kiusaaminen” loppuisi, jos kala saisi toisen silmänsä takaisin.

Meriahven päätettiin pelastaa ja se sai uuden silmän eläinlääkärin suorittamassa leikkauksessa. Lasinen silmä oli räätälöity samanlaiseksi kuin meriahvenen menettämä silmä. Toimenpide oli menestys ja lääkärit kertoivat ylpeänä tiedotusvälineille, että meriahvenen elämänlaatu parani leikkauksen ansiosta huomattavasti.

Merimaailman vanhin ahven on elänyt jopa 55 vuotiaaksi asti, joten leikkauksella kala sai vielä monia elinvuosia lisää. Silmän menettämisen jälkeen muut akvaarion kalat olivat alkaneet hyökkäillä kalan kimppuun ja uuden silmän myötä kala on saanut elää rauhassa muiden akvaarion asukkaiden kanssa. Meriahven on jälleen hyväksytty osaksi muita lajitovereita.