20 000 pulloa vodkaa levisi rekasta Venäjällä – asukkaat pelastavat nyt lastia juomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itänaapurissamme Venäjällä kaikki on tunnetusti mahdollista, mutta vielä enemmän, jos asiaan liittyy tavalla tai toisella vodka. Nyt erään kylän asukkaat ovat rientäneet hieman turhankin innokkaasti avuksi, kun 20.000 pulloa vodkaa levisi rekasta tielle perävaunun sytyttyä tulen kesken ajon.

Kylän asukkaat ryhtäsivät auttamaan lastin korjaamisessa poikkeuksellisen innokkaasti. Osa heistä kantoi vodkapullomerestä omaksi katsomansa osuuden kotiinsa talteen autolasteittain, mutta osa päätti ryhtyä pelastamaan pulloja juomalla niitä jo heti paikan päällä.

Asiasta uutisoineen Rosbalt-verkkolehden mukaan kylässä on vietetty tauottomia juhlia rekkaturmasta lähtien. Tapauksesta kertoi Suomessa Verkkouutiset.