Homoparin adoptiohakemus hylättiin – sitten järjetön syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

42-vuotias Matthew Broadway-Horner ja 39-vuotias Pradeep De Silva ovat haaveilleet yhdessä perheen perustamisesta. Pariskunta on ollut yhdessä viisi vuotta, joista he ovat viimeisen kahden vuoden ajan yrittäneet adoptoida lasta.

Näyttäisi siltä, että adoptio ei ole heidän kohdallaan menossa läpi, mutta syyt hakemuksen eväämiseen ovat vähintäänkin kyseenalaiset. Matthew ja Pradeep saivat hiljattain tietää, että heidän kahden vuoden odotuksensa on ollut turhaa, sillä he eivät luultavasti ole koskaan saamassa lasta tehtyjen adoptointihakemusten kautta.

Pariskunnan adoptointihakemus oltiin Daily Mail -lehden mukaan hylätty kahdessa eri virastossa, koska virkailijoiden mukaan pariskunnan kolmen makuuhuoneen asunto on liian pieni vauvalle.

Naimisissa olevan pariskunnan kerrottiin myös olevan etnisesti liian kapeakatseisia siitä huolimatta, että heissä on sekoitus englantilaista, srilankalaista, italialaista sekä kelttiläistä verta. Miesten kodin kerrottiin olevan myös liian aikuismainen ja lapsille kelpaamaton, koska heillä ei ollut yhtäkään lelua valmiina.