Cindy Crawfordin 14-vuotias tytär kuin ilmetty äitinsä – takuuvarma supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford jätti aktiiviuran supermallina jo vuosia sitten, mutta hänet on nähty yhä ajoittain poseeraamassa. Perheessä on kuitenkin hyvää vauhtia varttumassa hänelle seuraaja, sillä 14-vuotias tytär Kaia Gerber on kuin ilmetty äitinsä. Malliura hänelle on taattu.

Eilen Kaia kuvattiin The Wildfox x Coca Cola -tapahtumassa Hollywoodin Sunset Boulevardilla. Kaia on tehnyt iästään huolimatta jo useita mallikeikkoja. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Legendaarisen huippumallin valmennuksessa Kaia on varmasti tottunut olemaan opastettava osapuoli, mutta yllättäen sosiaalisessa mediassa roolit ovat vaihtaneet paikkaa. Huvittavissa selfieissä Kaia on se, joka opastaa äitiään poseeraamisessa. Näyttäisi siltä, että kuvauksellisuus on tässä perheessä periytyvä tekijä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash