Povipommi-kaksoset Halloween-asuissa – muotoja ei ainakaan puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat viettäneet viime aikoina hiljaiseloa, mutta vielä pari vuotta sitten he viihtyivät hyvin viihdelehtien otsikoissa. Nyt siskokset ovat tehneet paluun.

Karissa ja Kristina Shannon kuvattiin eilen osallistumassa Halloween-teemaisiin bileisiin Beverly Hillsissä sijaitsevassa Glam Salonissa. Naamiaisiin uhkeat kaksoset olivat pukeutuneet melko paljastaviin asuihin, jotka nostivat heidän kurvinsa pääosaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi, kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuonna 2008 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 kuvia Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin kotipornovideosta julkaistiin verkossa. Kristina ja Karissa Shannon olivat vuonna 2012 mukana Britannian julkkisten Big Brother -tuotantokaudella. BB-urakka päättyi eilen perjantaina kauden finaaliin.