LLL-kokoiset rinnat ahdettiin Halloween-asuun – mauttomuuden huippu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia naisia, joilla omien rintojen valtava koko on muodostunut pakkomielteeksi. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

Eilen Lacey osallistui ajankohtaisen teeman mukaisesti Halloween-juhliin Boca Ratonissa, Floridassa. Povipommi oli ahtanut valtavat rintansa Wonder Womanin naamiaisasuun, joka oli luonnollisesti juhlissa illan kuumin puheenaihe.

Taannoin Lacey kuvattiin Los Angelesissa kasvot siteissä, kun hän oli käynyt 37. kerran operoimassa itseään kirurgisesti. Kuuden lapsen äiti Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta tavoittena on vähintään QQQ-kokoiset pallot.

Lacey Wildd poseeraa mielellään kuvaajille. Hänen laihdutuksellaan oli taannoin traagisia seurauksia, kun Wilddin maksa oli pettää dieetin takia. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36.

Splash
Splash
Splash
Splash